fbpx

Fecske kedvezmény 2020. június 24-ig

 

 

EGYsÉG ÁLOM 2020

Imagináció, Inspiráció és Intuíció

  

2020. július 24.

 

Az Élet Dala Konferencia és Meditáció

Tanítók és Tanítványok a megvilágosodás útján

Pilisszentkereszt-Dobogókő

JelentkezemTöbb info

a jövőd a jelened

Tanítók és Tanítványok a megvilágosodás útján

Eladott jegy

Szabad hely

Előadó

Kiállító

Sok ember okfejtését hallgattam végig, hogy miért nem tud boldogulni ebben a szeretet nélküli világban. Tudatos belső munkával elértem, hogy gondolok valamire és azonnal segítséget kapok, hogy vágyamat megvalósítsam, számtalanszor azonnal teljesülnek kívánságaim.

A konferencián a Tanítók fogják neked megmutatni, hogyan építsd fel szeretettel teli világodat, hogy ez Neked is sikerüljön.

Kinek érdemes eljönni?

 

 

Ha meg akarod érteni rendeltetésed és a végtelenség lényegét
Ha tudni akarod, hogy hogyan válik a Föld a Szeretet világító pontjává.
Ha a feltétel nélküli szeretet híve vagy
Vagy egyszerűen, csak szeretettel teli világban akarsz élni és létre akarod hozni Szeretet teredet.
Ha keresed a Világegyetem különleges hangjait
Ha meg akarod hallani és tapasztalni az Emberi Lélek Különleges Hangjának Dalát.
Útkeresőknek
Ha keresed a megvilágosodás útját, de nem találod a számodra megfelelőt. Ha spirituális fejlődésed útján elindultál, de akadályba ütköztél. Csak egy mondat, egy összefüggés meglátása továbblendít az utadon.
Csodákat megélni vágyók
Ha szeretnéd megélni, megtapasztalni  a “csodákat” az életedben.
A magyarság igaz történetét megismerni vágyók
Ha úgy érzed, hogy sok helyről sokféle információt kaptál, azonban valahogy nem áll össze a kép, vagy hiányzik egy apró láncszem, hogy meglegyen az AHA élményed.

 

Menj haza mindent feloldó szeretettel a szívedben

 

Hozd magaddal a kérdéseidet, kétségeidet és vidd magaddal 

a mindent feloldó szeretetet, azt az energiát és tudást, amely fényt, örömöt, békét

 teremt az életedben.  Engedd meg magadnak, hogy lényed esszenciája kiáradjon,

hogy fényed megnyilvánuljon, hogy megéld a csodákat. 

A Tanítók megvilágítják azokat az összefüggéseket,

amelyek segítenek neked abban,

hogy rátalálj igazi

Önvalódra.

Ha most tele vagy kérdésekkel...

 • Hogyan vedd kezedbe az életed irányítását?

 • Hogyan járd saját utadat?
 • Mi az, ami megakadályoz a továbbhaladásban?
 • Miért történik az, hogy a szellemi tanításokat ismered, tudod, hogy nem kellene, de a következő pillanatban mégis képes vagy a szomszéddal úgy összeveszni, hogy ejha.
 • Miért történik az, hogy minden jó szándékod ellenére mégis sokszor balul ütnek ki a dolgok.

 

Olyan tudást kapsz, amely által Lelked mélyén lévő igazi álmaid valósággá válhatnak a jelenben

Akiktől tanulni fogsz, ők egytől egyig azok a Tanítók, akik nemcsak beszélnek arról,
hogyan kell csinálni, hanem csinálják, és elért eredményeik vannak.
Ha eredményeket akarsz, csak olyanoktól érdemes tanulni,
akiknek eredményeik vannak, mert a hitük akkora,
hogy semmi sem tudta eltántorítani
őket az útjukról.

TANULJ   A   MESTEREKTŐL!

 

Meglepetés

 

Juhász Andrea Gabriella

Andrea 2007-ben találkozott először Drunvalo Melchizedek tanításaival. Ettől kezdve sok éven át nap-mint nap aktiválta a mesterséges Merkabát, addig amíg eljutott Drunvalo Melchizedek az „Ébredés a Megvilágosodó szívben” tanfolyamára Sedonába. Itt volt egy fantasztikus tapasztalata: a szívén keresztül átjutott a 4. dimenziós univerzumon túl, és átérezte igazi Önvalóját. Bár rövid ideig volt ebben az állapotban, mégis ez teljesen megváltoztatta az életét. 2015 óta tanítja „A Megvilágosodó szív Ébredése „ tanfolyamot, amin keresztül sok embernek segített megtapasztaltatni a szív energetikájának az élményét, ami nem más, mint a világegyetem sok csillaga, a feltétel nélküli szeretet, a béke, a biztonság, a belső hang, a felsőbb Én, Isten. Azt vallja, hogy nem mi vagyunk ennek az univerzumnak a részei, hanem ez az univerzum a mi részünk! Az ébredés iskolájának tanára öt tanfolyamon adja át tapasztalatait: Megvilágosodó szív ébredése, Szív-Képalkotás (A Múlt tisztítása- Önmegújulás, Gyógyulás-Érzelmi tisztulás, Daniel Mitel és Drunvalo Melchizedek tanításait két tanfolyam keretében (Utazás a Szívbe-Belső ösvényen keresztül, Utazás a szívbe – Felsőbb Én)

Magyar nyelvre fordította Daniel Mitel két sikerkönyvét: „Ez Most az Örökkévalóság” és „Szív-Képalkotás”, ami hamarosan elérhető lesz.

Juhász Endrével együtt megírták magyarokról magyaroknak „Az ÉLET az ISTEN Végtelen fény – Vételen szeretet” című könyvet, amely rendkívüli abban a tekintetben, hogy saját élettörténetükön keresztül foglalnak össze sokezer évet, hogy miért kerültek ide a Földre, mit kellett megtanulniuk, és miért fontos a Földön a felemelkedés, kik voltak, akik megtervezték, és kik voltak azok, akik véghez vitték. Mi volt a tét, és a Föld sorsa hogyan befolyásolja az egész Univerzumot, aminek a következtében elindult a Galaxis átrendeződése. Ki Gabriel Arkangyal? Pálos Atya a segítője, aki vezeti az útján, nap-mint nap. Azt vallja, hogy a szív segít hozzá mindannyiunkat, hogy megteremtsük saját mennyországunkat.

Balogh Béla

Író, előadó, szellemi vezető. Egy csodálatos magyar szakrális központ megálmodója és felépítője Piliscsabán, az Álomvölgyben. Előadásain és könyvein keresztül több tízezer ember életébe hozott változást, adott új reményt és lendületet. Megjelent sikerkönyvei: A végső valóság (2001), Gyógyító meditáció (2004), A tudatalatti tízparancsolata (2005), Többszintű gyógyulás (2008), Elkezdődött…(2012), Szabadulás az érzelmek fogságából (2015).   A végső valóság (2001) az első olyan mű, amely áthidalja a materialista, az idealista és az ezoterikus világnézet közötti szakadékot. Fény derül arra hogyan kapcsolódik össze a tudomány, a lélek, a szellem, a magasabb szférák világa, a világegyetem és a földi létünk. Könyveit angol, német, orosz, román, svéd nyelvre fordították, és több százezer példányban keltek el. Tanult Romániában, Svédországban és Angliában. A gyakorlatban azonnal hasznosítható tudást ad. Ő maga a példa. A szakrális központ mintegy hat év alatt készült el. Megváltoztatta több tízezer ember anyagi világról alkotott képét, nemcsak Magyarországon, de az egész Kárpát-medencében is. Több mint ezer ember gyógyulásához járult hozzá. Előadásait évente több tízezren hallgatják.  Rendszeresen meghívják szakértőként a médiába, és külföldön is sikeres.

.

Szabó Kinga Kiara

Természetgyógyász – kineziológus, pedagógus-zenetanárnő Kvantum gyógyászattal foglalkozik, az amalgám, a műanyag kivezetés kérdéseivel, a fogak egészségével. A Tudatos Gyermekvállalással, az Egészséges Új Nemzedék leszületésével. 

Az Energológia megálmodója az Égi Vezetők irányításával.

A Kollektív Tudattal, az Új Emberiség Tudattal dolgozik, mely a Föld Életének megváltoztatásával foglalkozik.

Egy Békés, Szeretetteli Földért, Emberiségért dolgozik, a Leszülető Új Nemzedékért.

 

Dr. Horkovics-Kováts János

Pozsonyban született. Debrecenben végezte az Orvosi Egyetemet, majd az Országos Onkológiai Intézetben onkológiai nőgyógyász szakorvosként dolgozott. 1985-ben Németországba ment, majd 1988-tól Münchenben építette fel a praxisát. 9 nyelven beszél így elég hamar meg tudta engedni magának, hogy évente 3-4 hónapig szabadon járja a világot. 2010-ben visszaköltözött Magyarországra, mert nagyon erősen működött benne a honvágy és segíteni akarta Magyarország kibontakozását. Őstörténelmünk helyretétele címmel olyan előadást állított össze, amely 500 könyvnek a szintézise. Képekkel, térképekkel alátámasztva mutatja be azokat az összefüggéseket, amelyeket a magyar őstörténet, az igaz történetünk kapcsán feltárt. 

Veres Kriszta

Világot járó spirituális tanító, író,  akit Egyiptomba hívott a Lelke és azóta folyamatosan ébrednek emlékei, több ezer embernek segített emlékezni. Rengeteg csodát él meg tevékenysége által Online kurzusokat, work-shopokat, szakrális elvonulásokkal végzi áldásos tevékenységét nap, mint nap. Ő az aki, a belül lakó igazságot a Lélek-dalán keresztül jeleníti meg a valóságban. Magyarul és angolul osztja meg emberek ezreivel tanításait. Örömmel vesznek részt az emberek szakrális zarándoklatain.

Nagy Sándor, Kleopátra és Magdaléna nyomába eredt és megjelent sikerkönyve:   Az Amazigh Hercegnő (2017), amely több ezer példányban kelt el. 

Az vagyok, aki... - mondja magáról.

… felébredt az Édenkert elvesztésének hitrendszeréből, tudja, hogy a Földet az Öröm Bolygójaként kaptuk a Teremtő Forrástól. Elfogadja és éli ezt az ajándékotTudja, hogy teste formába sűrűsödött Fény, és így a Teremtő Forrás megszentelt temploma. Tudja, hogy teste állapota a gondolatai függvénye. Tudatosan választja a testével és fizikai létével kapcsolatos gondolatait, és ezzel testét kiemeli a tér-időből. Tisztában van saját teremtő képességével, és azzal is, hogy teremteni Egységből lehet, nem pedig kétségből. Megtisztítja a férfi és női energiák viszonyát kívül és belül, egységbe hozza azokat, így teremtő ereje sokszoros. Pontosan tudja, hogy mind az öröm, mind a szenvedés szabadon választható tapasztalás, tudja, hogy az öröm a Teremtés dicsérete, törekszik arra, hogy hátrahagyja a szenvedés-alapú életet és válassza helyette az öröm-alapút. Árasztja az örömöt.  Tudja, hogy nincsen lehetetlen, a lehetségesre megnyíltan él. Az Isteni erőkről tudja, hogy azok barátságos, segítő, ítélet-mentes, sőt vidám energiák. A helyes-hely , végtelen-ből kilépve az alapján hozza a döntéseket, hogy mi okoz örömet, tudja, hogy az öröm a Lélek kommunikációja, és az Isteni tápláléka.  Aggódás, idegeskedés, rohanás helyett megpihen abban, hogy minden VAN. Tudja, hogy nincsen egyedül, a Fény Lényeinek óvó, támogató jelenléte valóság számára.  Tisztában van azzal, hogy mindenkiben ott él a Mester. Törekszik saját Mester-léte megélésére és másokat is erre inspirál.  Szerelemben él az Istenivel és látja a Fényt mindenkiben. El tudod képzelni, hogy milyen Szép Új Világ születik, amikor egyre többen és többen élünk ebben a tudatosságban? Amikor egyre stabilabban tartjuk ezt a tudatszintet? 

Rajnai Miklós

Miklós a magyarság szolgálatába állította életét. Otthonában régi szőttesek, képző- és népművészeti alkotások, enciklopédikus kiadványok s tablók veszik körül, mint ha csak beköltözött volna hozzá a magyar hagyomány.

Az ősi magyar tudást igyekszik továbbadni – ezért több mint …. éve létrehozta a Magyar Műveltség Kincsestára Szabadegyetemet, ahol teret ad azoknak az előadóknak, akik felfedeztek a magyar történelem vonatkozásában olyan összefüggéseket, amelyek már rég feledésbe merültek. Áldásos tevékenységén keresztül több ezer emberhez jut el az ősi tudás.

  

 

 

Veres Andrea

TEK kineziológiát és Access Consciousnesst tanult, évekkel ezelőtt. Kezeléseivel sok embernek segített a mindennapi életben. Ugyanakkor ereiben érzi a magyarság igaz történetét. A magyar hitvallásról beszél a Kerecseni Fényünnepen (2014). Beszél a szakrális magyar nőiségről, az Aranyasszonyok megjelenéséről, akik a társadalom szervezésének legbékésebb és élhetőbb módját biztosították. Az Aranyasszonyok hitvallása nem kevesebb, minthogy az élhető életet szervezze, felelősséget vállalva rábízottakért, a magyar nemzetért, amely akkoriban a sokféle néven nevezett népcsoportok együttese volt, akiknek a sorsa összekapcsolódott az évezredek során. Andrea nem kevesebbet vállalt, minthogy a magyar nőknek megmutassa azt a szentséget, amely révén az Aranyasszonyok tanításait a mindennapjainkba építve beköltözik életünkbe a csoda. Gyógyítani ÖnMagunkat. Felismerni magunkban a generációs sérüléseket, melyek nap, mint nap érthetetlen sérelmek, fájdalmak formájában jelentkeznek. Az élet szeretetére és tiszteletére nevelni gyermekeinket, érintéssel szóval, mosollyal. Szeretni a Férfit, aki pont úgy vágyik erre, mint mi, Nők.
Merjünk hát Emese álmát megvalósítani!

 

Juhász Endre

Nagy őszinteséggel így vall magáról „Spirituális tévelygéseim közepette elvégeztem az Agykontroll tanfolyamot, foglalkoztam dianetikával és scientológiával. Persze valamennyi hasznos tudnivalókkal gazdagított, ha idővel száműztem is őket.”                Reiki tanfolyamokat végzett, majd ezt tovább fejlesztette egy földönkívüliektől tanult módszerrel. Egy barátjával Lelki gyógyítást dolgozott ki, s a módszer sok-száz alkalommal bizonyította életrevalóságát. 

Carlos Castaneda jóvoltából megismerkedett az „álmodás művészetével”, mely annyit jelent, hogy álmodás közben rá kell ébredni, hogy ez egy álom, hogy álmodsz éppen. Tudatos álmodban átalakíthatod az életed úgy, hogy hétköznapi tudatállapotban is felismerd lehetőségeid kitágult határait. Tudást és energiát gyűjthetünk éjszakai álmunk tudatosítása révén.

Előadásában bemutatja a Lelki és energetikai önsegélyező módszereket az alábbiak szerint:

 • Az emlékezés kétféle módjának felhasználása az érzelmi test felszabadításában.
 • Egyéni módszerek: – tibeti és – tolték módszer
 • Segítő igénybevétele is lehetséges ha valaki nem rendelkezik elegendő energiával vagy önuralommal a fenti módszerek hathatós alkalmazásához.

Veres Mónika

Asztrozófus, a Lélek segítő támogatója. Csodálatos  Szent Hivatásának tekinti a Csillagok Fényében rejlő hatalmas teremtő erő titkainak hétköznapi nyelvre fordítását.  A csillagképek és a bennük haladó bolygók aktuális üzeneteiről számol be segítve ezzel mindenkit a hétköznapi tájékozódásban, a jelen magasabb szintű megértésében és megélésében,  s ezáltal egy magasabb minőségű élet megteremtésében. Előadásaival írásaival Fényt hoz ezrek mindennapjaiba, hogy a Fénnyel feltöltekezve felemeljék saját életüket. Segíti a jelenben megélt és magas szinten működtetett  energiák megértését, hogy annak segítségével bátran alakítsuk a jövőt, mert mindenkinek joga van boldog és teljes életet élni.

 

 

Sas András, Jager Dávid és Martin Balázs

András és Dávid 20 éve kutatják a tibeti, kínai és indiai hangszerek titkait és a csengő-bongó tálak, gongok és más egzotikus hangszerek harmonikus hangzásából varázslatos dallamokat hívnak elő.  Zengő, lélekig hatoló, intuitív játékukkal ráérzően együtt lélegzenek az adott helyzettel és az emberhez igazodva, segítenek abban, hogy  felülemelkedhessünk a hétköznapi gondok zűrzavarán, és elhagyva az elme irányítását, a szív terébe helyezkedhessünk. E csodálatos hangutazás és hangfürdő által egy olyan zenei élményben van részünk amely révén a létrejött biztonságos térben mindenki könnyebben megnyílik önmaga előtt és találkozhat saját valódi rezgésével, amelyet megtapasztalva a mindennapi életben is feljebb emelheti rezgését. A zenei utazás hangjátékából mindenki azt a hangot veszi fel, amelyre szüksége van, segítve ezzel a tudatosság egy magasabb szintjére lépni. Innen már csak egy lépés ezt továbbfejlesztve tudatosítani és saját bensőnkön belül létrehozni és  fenntartani ezeket a rezgéseket, a tudatnak ezt a minőségét.

MIT  KAPSZ A   JEGYEDÉRT ?

 

Ragyogó zenei élmény és 10 színvonalas, nem mindennapi előadás vár

 • Tanítók útjáról és arról, hogy ők hogyan élték meg az utat
 • Őszintén hallasz a tévelygéseikről
 • Hogyan függeszd szemed az álmodra ahhoz, hogy az megvalósuljon
 • Mi akadályoz abban, hogy önvalód életét éld
 • Hogyan légy önmagad
 • Hogyan maradj, mindig kreatív
 • Hogyan áramolj
 • Hogyan éld azt az életet, amelyről mindig is álmodtál
 • Hogyan valósítsd meg álmaidat
 • Hogyan szabadulhatsz meg félelmeidtől
 • Hogyan erősítsd a hitedet

Ragyogó zenei élmény és 9 nem mindennapi előadás

 

 

 

Könyv

Juhász Andrea Gabriell, Juhász Endre: Az ÉLET az ISTEN Végtelen fény - Végtelen szeretet

Könyv

Fülöp Melinda: SZERETET hullámhosszán VAGY-OK

Könyv

Balogh Béla: A végső valóság

 

Idő és helyszín

 

 

Időpont: 
2020. július 24. péntek
9:00-19:00
Helyszín: 
Pilisszenkereszt-Dobogókő
A természet lágy ölén a Dunakanyarra néző domb oldalon.
Eötvős Lóránd sétány 10. után a sípálya

 

Kreatív

Az EGY-s-ÉG ÁLOM konferencia megálmodója, honlap szerkesztője Fülöp Melinda,

aki a honlap készítés gyakorlatát (stratégia, szövegírás, szerkesztés)

Csatlós Csaba három napos workshopján sajátította el.

Konferencia kampány készítő: Tóth Mihály

JEGYEK

 2020. június 24-ig 50%-os kedvezménnyel

 

  

Alapjegy

1 db belépőjegy
az egész napos  konferenciára

1 db ebédjegy

29000   14500 Ft

  

Videojegy

1 db belépőjegy
az egész napos  konferenciára

1 db ebédjegy

Az előadások videofelvételei

39000   19500 Ft

  

Extrajegy

1 db belépőjegy
az egész napos  konferenciára

1 db ebédjegy

Az előadások videofelvételei

1 könyv

Fülöp Melinda: SZERETET hullámhosszán VAGY-OK

1 konzultáció: Fülöp Melinda

49000   24500 Ft

  

Teljes csomag

1 db belépőjegy
az egész napos  konferenciára

1 db ebédjegy

Az előadások videofelvételei

3 könyv

Juhász Andrea Gabriell, Juhász Endre: Az ÉLET az ISTEN Végtelen fény – Végtelen szeretet

Fülöp Melinda: SZERETET hullámhosszán VAGY-OK

Balogh Béla:
A végső valóság

1 konzultáció: Fülöp Melinda

59000   29500 Ft