fbpx
Oldal kiválasztása

🌲🌷🌲🌷🌲 A szeretetről másképp! Minden korosztálynak! 💗Ajándék Önmagad és szeretteid számára! 🌲🌷🌲🌷🌲

 

 

neked is sikerül

Megtapasztaltam azt, hogy amikor a szeretet hullámhosszán vagyok fénysebességgel száguldok.

Gondolok valamire és azonnal megjelenik a fizikai valóságomban...

Ebben a könyvben

leírom, hogy…

az utazásom során ugyanazokkal a problémákkal szembesülök, mint amelyek most téged is kihívás elé állítanak:

 • hogyan legyek jó?
 • hogyan éljek helyesen?
 • mit kell tennem vagy nem tennem az életemben?
 • ki is vagyok én?
 • mi dolgom a Földön?
 • mi az életfeladatom?
 • hogyan hagyjam abba a szenvedést?
 • hogyan szeresem magam és másokat?
 • hogyan teremtek?
 • mikor, mit teremtek?
 • hogyan szelídítsem meg az EGO-mat?
 • hogyan lépjek ki a régi mintákból?
 • hogyan oldjam meg, hogy gyermekeim a számítógép vagy a telefon billentyűzetének nyomogatása helyett a természetben legyenek?
 • hogyan kezeljem a konfliktusokat úgy, hogy a béke beköszöntsön az életembe?
 • hogyan érem el, hogy szinkronicitásban legyek?
 • mit kell tenned ahhoz, hogy neked is sikerüljön?

Az UNIVERZUM ereje a SZERETET!

20 éves kitartó kutatás eredményeképpen megtapasztalom azt, hogy milyen az, amikor a szeretet hullámhosszán vagyok és fénysebességgel száguldok. Gondolok valamire és azonnal megjelenik a fizikai valóságomban …

Ráleltem egy útra, ahol a csodák mindennaposak az életemben. Ezt az utat mutatom a könyvemben, és mutatom, azokat a döntéseket, amelyeket nap mint nap meghozunk, de a régi minta szerint cselekedve szenvedést okoz, ha azonban tudatosítod és ki tudsz lépni a régi mintából megtapasztalod saját lényegedet, saját boldogságodat, a teljességet.

Fejlődésem ezen állomásán egy élő példán keresztül megmutatom, hogy amennyiben 11 embernek egyszerre dobban a szíve, azaz EGY-ként működik, akkor milyen eredményekre vagyunk képesek. Készítettem egy meditációt az ötlettől a teljes kivitelezésig.
A munka 4 nyelven, 6 nap alatt honlapostól együtt készült el úgy, hogy mindenki, a népdalénekes, a szövegíró, a zenészek, a fordítók, a lektorok, a honlapkészítő úgy rendeződött körém, hogy sokukat, nem is ismertem. Soha nem találkoztam velük. Tervem nem volt. Azért valjuk be egymás között, hogy egy ilyen munka elkészítése, úgy hogy ismeretem sincs róla, megtervezett lépések sorozataként sem kis teljesítmény.

Órákat meséltem el a történteimet a barátaimnak, egyszer aztán eszembe jutott, hogy a történtekeből és azokból az összefüggésekből, amit 20 év alatt megfejtettem lehetne egy könyv. Nézzük mit gondolnak erről azok, akik olvasták.

Elkészítettem csodával határos modon mindössze 9 nap alatt ezt a honlapot is, amit most olvasol kedves Olvasó, hogy a könyvet amelyben leírom, hogyan jutottam ide, és mit teszek, be tudjam mutatni, hogy aki szeretne tanulhasson belőle.

 

miért jó neked ez  a könyv…

Az igazságról írok, mert az igazság, a Te Lelked igazsága, az egyetlen dolog, ami nem változik. 
Az igazság az, ami valóban van, a hamisság pedig az, ami látszólag létezik.

Mert rátaláltam egy útra, ami működik…

Ha útkereső vagy és úgy érzed, hogy tele vagy kérdésekkel, elfáradtál, talán kicsit eleged is van a tudatosságból, a spiritualitásból, mert már úgy érzed mindent kipróbáltál és valahogy mégsem működik.

Mert élő példa van előtted…

Sok spirituális vezető tanítja hogy mi a teendő, aztán azt látod, hogy az életében, a gyakorlatban mégsem tudja megvalósítani, amit tanít.

Egyedülálló vagyok abban, hogy a gyakorlatban “csinálom” is azt, amiről beszélek.

Igaz történetemen keresztül mutatom meg, hogy a szeretet hogyan változtatja meg az életet.

Már csak az, hogy látsz magad előtt egy működő példát, lelkesítő lehet. Látni fogod, hogy ez nem lehetetlen. Másolható! Megvalósítható!

Mert fogom a kezed és mutatom…

hogyan teremts a szeretet erejével.
hogyan nyílj meg a szeretetnek és az örömnek.
hogyan áramlik az életedbe a szeretet fénye.

 

Mert több vagy annál, mintsem gondolod…

Mert én tudom, hogy Te páratlan és felbecsülhetetlen KINCS vagy.
Segítséget kapsz arra vonatkozóan, hogy te hogyan tudod megtalálni a saját utad, küldtésed.

 

Mert lehetőségeid kitágulnak akkor, ha…

Nemcsak kizárólag az elmén keresztül működsz, ha szíveden keresztül éled az életed, ami mintegy belső hálózaton keresztül kapcsol vissza az elmédhez.

Használd az eszedet, mert amit tudsz az életről, azt itt a Földön tanultad.

Használd a szívedet, mert amit nem tudsz az életről, azt a lelked tudja.

Tartalom

^

Együttérző szeretet csodája

Ösztönös – feltétel nélküli – együttérző szeretet összefüggései

^

EGO fegyelmezése

Az EGO és a SZELÍD-ség összefüggése

^

Tükör törvénye

Mit jelent, hogy a másik tükröződik énbennem

^

Félelem és hitetlenség

Két olyan pózna, amelyhez az ember hagyja magát kikötözni

^

Ellenerők működése

Testre, értelemre és érzelmre hatnak

^

Elfogadás, befogadás, nem elfogadás

Mit jelent valóban ez?

 Fejezet

 

Egy átlagos ember életét éltem. Sok minden sikerült az életemben, sok minden pedig nem. A lelkem legmélyén tudtam, hogy nem szolgának, rabszolgának születtem, hanem királynőnek. Akkor miért a rabszolga életet élem és miért nem a királynő életet? Mi akadályoz engem?

Útkeresőként már több mint 20 éve kutatom ezt a kérdést. Aztán ráleltem arra az útra, ahol ez megvalósul. Sok szenvedés és megannyi út kipróbálása után tudom, hogy csak egy út, a szeretet útja vezet ide. Euforikus állapotba kerültem. Nem kell várnom évekig, mert, amit kigondoltam azonnal megvalósult. A mindennapjaimba élem a szinkronicitás csodáját. De hogyan, és hol térünk le az útról? – kérdezed, hisz mindenkinek más a tanítás. A könyvsorozatban, sok az életből hozott példán keresztül világítok rá a magasabb összefüggésekre, amelyek nekem működnek, mint a szuperzsaruban, amikor Terence Hill meg akarta érteni, hogy a természetfeletti erő, amivel rendelkezik, mitől működik, és mi az az ok, amikor még nem.

Ebben a könyvben az életből hozott példákon keresztül tárom fel az akadályozó tényezőket és a magasabb összefüggéseket, hogy mindenki kedvére válogasson belőle.

Fejezet

Oldal

A tiszta lélekkel való kapcsolatra vágyunk mindannyian, ezzel akarunk eggyé válni, de a kapcsolódással vannak a nehézségek.

Találtam olyan megoldást, amellyel könnyen lehet kapcsolódni a tiszta forrással.

A könyvsorozatban életből vett példákon keresztül mutatom, a magasabb össze-függéseket és azt, hogy én hogyan csinálom.

A világosságot a szeretet lángja gyújtja.


Tatiosz

Alvók, ébredjetek!

Mind másként értjük a szót:
ébren lenni
A lényege annak, amit keresünk:
isteni szeretet és szabadulást
a fájdalomtól és a kíntól.

Remliel

Felébredés

A nap huszonnégy órájában légy tudatában Isten jelenlétének.
Mert csak így jöhet el a beteljesülés.
Ki láthatja előre, melyik pillanatot választja ki Ő arra, hogy megmutatkozzék ?

Ezért kell mindig éberen figyelnünk.

 

Matri Vani

A  sztorim…

 

Földi utamon járva, amióta megszülettem, keresek. Folyton keresek egy igazságot, mert lelkem legmélyén tudom, hogy szívem ismeri a földi lét és a világegyetem titkát. Ugyanakkor nem elégszem meg ezzel a csendes tudással, hanem fülemmel hallani vágyom azt, amit szívem tud, szavakban, tettekben ki akarom fejezni azt, amit szívem tud, ujjaimmal érinteni vágyom a testet öltött álmaim.

Ezért tovább keresek.

Az utamon a Lelkem, a kis vízcsepp megszólított és hagytam, hogy vezessen.

A kis vízcsepp előbb forrásként feltör a mélyből, és hűsítően csillapítja mindazok szomját, akik elfogadják a nagy hőségben, majd patakként vidáman tovább csordogálva igyekszik a folyóhoz, azért, hogy vele egyesülve sok kis patakkal találkozzon, és együtt lassú hömpölygő folyamként magabiztosan térjen a tenger ölelésébe, hogy eggyé válva megtapasztalják az óceán végtelenségét.

Rajta vagyok a jelen, és nap mint nap megtapasztalom, hogy kivirult Lelkem olyan, mint  a megszámlálhatatlan szirmú lótuszvirág. Hálás vagyok azért, hogy szinkronicitásban vagyok, és gondolataim azonnal megvalósulnak. Ebben a könyvben testet öltött egy igazság, az én igazságom, amelyet örömmel osztok meg mindazokkal, akik vágynak megtapasztalni szívük tudását. 

Te is teremtő vagy! Tudtad?  Neked is van Dzsedi kardod. De hogyan, és mit teremtesz? Vajon mi az a rejtelmes erő, amelynek segítségével hegyeket tudsz megmozgatni? Megmutatom, hogy Dzsedi kardod, hogyan használd, hogy olyan életet teremts, amelyben szívesen nézelődöl.  

Fülöp Melinda

Hogyan élj a választásokkal?

KÖZELGŐ KÖNYV  KULCS A SZERETETHEZ

ezt mondják, akik olvasták…

Elolvastam elejétől a végéig a könyv kéziratát és úgy vélem, hogy a könyv tartalma, a megközelítése, a szív útjára való terelés lenyűgöző megnyilvánulása. Ezt a könyvet nem lehet széljegyzetként kezelni, ez a könyv “az élet mívelésének használati útmutatója” -ként is szolgál. Mindaz, ami a könyvben le van írva könnyen érthető, könnyen gyakorlatba helyezhető, olyan mint amikor beszélgetünk, és elmeséled pontról-pontra, hogy milyen folyamatok zajlanak le bennünk, amikor a Felsőbb Én, a Középső Én és az Alsóbb Én beszélget egymással, csak sokszor nem vagyunk ennek a párbeszédnek a tudatában. Mekkorát változik a világunk ezáltal! Hiszek ebben az új világban. Hiszek a leírtakban, hiszek az íróban, hiszek, hiszek és hiszek. Nagyon örülök, hogy megírtad. Ez a könyv messze többet ér, mint amennyibe kerül.
Áldás Rád drága Melinda!
Molnár Erika (könyvelő)

Nagyon örülök, és köszönöm szépen, hogy elolvashattam a könyv kéziratát. Ez a könyv maga a teljesség. Úgy érzem, hogy nincsenek olyan szavaink, amivel ki lehet fejezni azt az érzésvilágot, amely e könyvet áthatja. Megpróbálom mégis szavakba önteni. Mélyen megérintette a lelkemet, mert a témája, a kisugárzása, a hangulata, a stílusa olyan, hogy magával ragadja az embert. Vedd kezedbe Te is kedves Olvasó és, ha kinyitod, biztosan nem tudod letenni, a történettel együtt lüktetve megtapasztalod te is, hogy rajta vagy a szeretet hullámhosszán, és megtapasztalva ezt nem akarsz a hullám tetejéről lejönni. Különlegessége, hogy az egyedi életvezetésből veszi a mintát és lényegre törően ragadja meg a pillanatot, az azonnal elillanó gondolatokat. Ha bármikor úgy érzed kedves Olvasó, hogy lecsúszol erről a hullámhosszról, akkor amint újra beleolvasol, újra benne vagy ebben a csodás, varázslatos érzésben, ami a SZERETET, ami maga az ÉLET. Ez a könyv egy életre szóló társ, amely megmutatja, hogy milyen az, amikor saját magad mellett kötelezed el magad, egy példa arra, hogy a Te utadat Te választod és Te éled.
Igen, a szeretet hullámhosszán így történnek a dolgok, ahogy itt írva vagyon.
További örömöket, csodákat kívánok!
Isten Áldjon!

Gulyás Márta (Álomvölgy Meditációs Központ)

Melinda, a könyved hitet ad nekem. Nagyon tetszik a könyv új megközelítése, hogy a mindennapi életedből hozott életeseményeken keresztül tárod fel az akadályozó tényezők és a magasabb világok összefüggéseit.  Olvasva nekem azt az élményt adta, hogy milyen pofon egyszerű az egész. Mennyire minden ott van a szemünk előtt és mégsem vesszük észre. Sok AHA élményben volt részem.
Köszönöm, hogy megírtad.

Veres Andrea (TEK Kineziológus)

Szerencsés vagyok, hogy ismerhetem Melindát és, hogy olvashattam ezen írását. Hasonló úton járunk, mégis megdöbbentő számomra, hogy milyen gyakorlatiasan ülteti át a mindennapi életébe az általa birtokolt tudást. Mindezt olyan természetességgel, segítőkészséggel, türelemmel teszi, mint ahogyan az könyve lapjairól sugárzik. Hatalmas segítség ez az írás mindenkinek, aki önmaga felfedező útján halad, hiszen nem elég tudni… Hiába álmodunk nagyot és ismerjük akár a világegyetem törvényeit, ha az életünk apró, hétköznapi dolgait, a másokkal való kapcsolatainkat nem eszerint éljük. Maga az írás pedig olyan lendületes, életszagú, hogy magával sodorja az olvasót, mint egy izgalmas regény, miközben beavatást kapunk a „hogyan éljük az életünket” témába. Kívánom, hogy nagyon sok emberhez jusson el műve és az általa gerjesztett energiák megsokszorozódjanak más-ok-ban.

Nagy Ildikó (egy úton lévő)

Miért érdemes tőlem tanulnod?

Azokra hallgass, akik már eljutottak oda, ahova te is szeretnél eljutni!

20 éves kutatás eredményeként jutottam el a szeretet tudatállapotban való teremtés megtapasztalásáig. Az alábbiak úgy készültek el, hogy sem ismeretem, sem tervem nem volt, csak hallgattam a belső hangomra és csináltam. Álljon itt néhány példa, hogy csak néhányat említsek:

Összesen 6 nap alatt készítettem el az EGY-s-ÉG ÁLOM meditációt, amit június óta minden hónap 9-én világszerte több mint ezren együtt végezzük. Megálmodtam, megszerveztem, forgatókönyvet, szöveget megírtam, magyar angol, spanyol, román nyelven hangstúdióban felmondtam,  angol-román nyelvre fordítottam. 

Megírtam a “SZERETET hullámhosszán VAGY-OK” című könyvemet és 9 nap alatt készítettem el a könyv honlapját.

Megálmodtam az EGY-s-ÉG ÁLOM 2020 konferenciát, amelynek szervezése folyamatban van. Előadókat meghívtam. Honlapot elkészítettem.

Megalakítottam az  EGY-s-ÉG ÁLOM oldalt és csoportot, ahol sok értékes információt osztunk meg egymással. Az oldal kedvelőinek száma egy hónap alatt 500 fő főlé nőtt és folyamatosan bővül.

Csodával határos módon vettünk egy ingatlant, úgy hogy semmi pénz nem állt a rendelkezésünkre, és sem garancia, sem biztosíték nem volt arra, hogy hogyan tudjuk kifizetni.

Mindezeket úgy valósítom meg, hogy nincs anyagi háttér mögöttem. Fizetésem sincs, mert felmondtam, és eldöntöttem, hogy nem a pénz a fontos az életben, hanem az öröm érzésnek a lehetőleg konstans megtapasztalása. 

Kockázatmentes

100%-ig biztosak vagyunk abban, hogy aki a leírtakat megtanulja és alkalmazza a saját életére, az sikerre viheti azt, ezért hat teljes hónapig 100%-os pénz visszafizetési  garanciát vállalunk az e-Bookra.

Ha ennyi idő alatt nem hoz eredményt az, amit tanítunk neked, akkor a kockázat legyen a miénk. Csak írsz nekünk egy e-mailt és a teljes összeget visszafizetjük neked.

RENDELD MEG MOST !

árak

 

eKönyv

eKönyv

4000 Ft

Könyv

hagyományos Könyv

Már rendelhető! 
y

 55500 Ft+ 2200 Ft szállításiköltség


hangosKönyv

eKöny
és hangosKönyv

 

 

        8200 Ft

Teljes csomag

hagyományos Könyv

+ egyéni konzultció velem

 19500 Ft

 


Rendeld meg most!

Vásárold meg a kívánt csomagot.

Egy ebéd áráért most a tiéd lehet az a könyv, ami segít neked is, megvalósítani az álmaidat.

1. Válaszd ki, hogy milyen csomagot szeretnél

2. Töltsd ki az adatokat

Egyszerű és értelemszerű az űrlap, egy perc alatt végig tudsz menni rajta.

A számla generálása automatikus az általad megadott számlázási adatok alapján történik. Ügyelj tehát rá,

hogy helyesen és pontosan add meg az adataidat.

3. Nyomd meg a “Ezt kérem” gombot

Adataidat menti a rendszer, és elküldi neked a visszaigazoló e-mailt.

4. Kész a megrendelés!

5. A befizetéshez megkapod a szükséges információkat

6. Amint a megrendelés megérkezik, és a díjbekérő alapján a díj kiegyenlítésre kerül 

eKönyv és a hangosKönyv
azonnal letölthető

Könyv
Hagyományos Könyv formátum
Átutalás esetén az összeg beérkezését követően küldjük a pénzügyi teljesítést nem igénylő elektronikus számlát és 1-3 napon belül postára adjuk megrendelésed, amelyet a Magyar Posta kézbesíti a megadott szállítási címre.

Posta költség:
1 könyv: 2.200,- Ft
2 és annál több könyv: Postai díjszabás szerint

 

Kérdésed van? Segítünk!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk

e-mailt a  szeretet.hullamhosszan.info@gmail.com címre! Örömmel segítünk!

 

ajándék EGY-s-ÉG ÁlOM meditáció
a visszaigazoló e-mail után, azonnal letölthető

Szabadítsd fel a lelkedben azt a csodát, aki benned él, de eddig nem tudta, hogyan érvényesüljön

Az álmaid felé vezető ajtót mutatja meg ez a könyv.

Ne tartsd bezárva.

Ideje kinyitni azt

az ajtót…